fredag den 8. maj 2020

Anmeldelse: Sommer i Paris af Sarah Morgan

Denne anmeldelse er for forlaget HarperCollins



·                     Titel: Sommer i Paris
·                     Forfatter: Sarah Morgan
·                     Sprog: Dansk
·                     Antal sider: 383
·                     Genre: Roman
·                     Originalsprog: Engelsk
·                     Originaltitel: One Summer in Paris
·                     Forlag: HarperCollins
·                     Oversætter: Julie Scheving
·                     Udkom på dansk: 2020
·                     Læst: Maj 2020
·                     Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤


Om bogen:

I anledning af deres 25-årig bryllupsdag har Grace planlagt en stor overraskelse for sin mand – en romantisk rejse til Paris. Men han har også en overraskelse til hende: Han vil skilles.
Dybt chokeret, men fast besluttet på ikke at lade sig knuse, beslutter Grace sig for at rejse til Paris.

Audrey, en ung kvinde fra London, rejser til Paris med sine egne problemer i bagagen. Et arbejde i en boghandel er hendes billet til friheden, men uden penge og uden at tale fransk virker det mere sandsynligt, at sommeren i de brostenbelagte, parisiske gader bliver lige så ensom som livet hjemme i London … Indtil hun møder Grace, og alt forandres.

Grace er betaget af, hvor modig Audrey er. Audrey er chokeret over, hvor forsigtig og tilbageholdende den nyligt enlige Grace er. Som naboer i lejlighederne over boghandlen finder de to hurtigt ud af, at den anden repræsenterer noget, de altid har savnet. De kom til Paris for at finde sig selv, men fundet af dette stærke venskab bliver måske det bedste, der nogensinde er hændt dem.

Min vurdering:

Endnu en gang har jeg fornøjelsen af at læse en roman af Sarah Morgan, og endnu en gang er jeg solgt. Pakket ind i et lækkert cover får vi historien om Grace, Audrey og Mimi, tre kvinder i hvert sit årti.

Grace har arrangeret en tur til Paris i en måned med hendes mand, David i anledningen af at de har 25-års bryllupsdag. Men den dag hun overrækker ham gaven, fortæller han at han vil skilles. Grace beslutter sig for at tage til Paris alligevel. Her møder hun Audrey og de to kvinder bliver, trods aldersforskellen, hurtigt nær venner. Pludselig der midt i Paris dukker David op sammen med Mimi.

Audrey har det svært, hendes mor er alkoholiker og hun er selv ordblind i svær grad. Hun har sparet sammen så hun kan tage til Paris, men moderen får i sine alkoholros et flip og rydder op på Audreys værelse og den bamse hun har gemt alle pengene til rejsen i, smides ud. Audrey bryder sammen på sit arbejde, en lille frisørsalon, og alle samler penge sammen så hun kan komme af sted. Hun har fundet en lille boghandel hvor hun kan arbejde og der hører en lille bitte lejlighed med til jobbet. Desværre er Audrey ikke ærlig, så hurtigt kommer hun ud i problemer og må bede Grace om hjælp.

Mimi, er Graces bedstemor, hun er født og opvokset i Paris, men er senere i livet flyttet til USA. Mimi har været en dygtig danser og i en alder af 90 år kan hun stadig. Mimi har altid holdt tæt om hvem Graces bedstefar er, men da Mimi kommer til Paris for at overraske Grace, møder de en mand, der ændre alt.

Jeg kunne godt skrive mere, men det ville ødelægge læseoplevelsen for jer andre. Jeg synes det er fantastisk når bøger skifter mellem personerne, så man på den måde bedre kommer til at for stå dem.

En sød og fantastisk fortælling om kærlighed og venskab på kryds og tværs af alder og køn. Jeg kan varmt anbefale denne bog og giver den fem ❤️❤️❤️❤️❤ ud af fem. En sød sommer historie, der er hurtigt læst.


Om forfatteren:


Bestsellerforfatteren Sarah Morgan skriver romantiske historier om moderne kvinder og mænd, og hendes fans elsker dem for deres varme og humor. Hun har solgt mere end 16 millioner bøger på knapt 30 forskellige sprog. Sarah bor lidt udenfor London sammen med sin familie.



Tak til HarperCollings for dette anmeldereksemplar 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar