torsdag den 4. juli 2019

Anmeldelse Hilsen fra Båstad af Jenny Fagerlund

Denne anmeldelse er for Palatium Books


  • Titel: Hilsen Fra Båstad
  • Forfatter: Jenny Fagerlund
  • Sprog: Dansk
  • Antal sider: 262
  • Originalsprog: Svensk
  • Originaltitel: Hälsningar frän Båstad
  • Forlag: Palatium books
  • Oversætter: Rane Rørdam Knudsen
  • Udkom: Juni 2019
  • Læst:  Juni 2019
  • Bedømmelse: ❤️❤️❤️

Bagsiden af bogen:
Endelig. Linda har landet et suverænt job på et af Europas førende livsstilsmagasiner. Nu kan hun endelig sige op og forlade sine konspirerende kollegaer på bladet i Stockholm, flytte til London og leve sine drømme ud. Hun har arbejdet hårdt for at komme så langt, og selv hendes ellers så imponerende mor virker tilfreds. 

Men da jobtilbuddet i London i sidste øjeblik bliver trukket tilbage, står hun pludselig uden job. Linda bliver fuldstændig grebet af panik. Hun vælger ikke at fortælle nogen om sin ydmygende situation og foregiver, at hun stadig skal flytte. Kun hendes kæreste Frank og hendes bedste veninde Helena får sandheden at vide. Problemet er bare, at hun nu skal finde et sted at være, hvor ingen kender hende, og hun aner ikke, hvor hun skal tage hen.

Et fødselsdagskort fra hendes moster i Båstad viser sig at være redningen. Godt nok er det en moster, hun ikke kender, og som hendes mor har brudt med mange år tidligere. Men hvem vil kunne finde hende i Båstad? Planen er perfekt.

I Båstad står tennisugen for døren, og Linda bliver draget ind i festlighederne. Men jo mere hun lærer sin moster og sine nyfundne venner at kende, jo mere går det op for hende, at ikke alt er, som det ser ud. Hvorfor brød moderen med mosteren?... Og hvorfor ringer Frank aldrig? 

Min anmeldelse:
Bogen starter hvor Linda skal sige farvel til sit gamle job og er klar til at flytte til London. Samme dag som afskedsfesten holdes på jobbet i Stockholm modtager Linda et opkald fra London om at det må trække hendes stilling tilbage grundet omorganisering. Linda står nu tilbage og ved ikke hvad hun skal gøre. 
Da hun endelig tager sig sammen og fortæller Frank det er opmuntre han hende til at holde fast i overfor alle at hun stadig skal til London. Og da hun finder et fødselsdagskort fra mosteren går det stærkt med at lave nye planer, der betyder hun skal til Båstad og være sommeren over mens hun leder efter et nyt job.
Linda falder hurtigt til og bliver gode venner med Hanna, en dygtig ung tennis spiller der bliver hårdt presset og trænet af hendes far. Hannas fætter Johan, er i Båstad for at tage billeder fra festlighederne og mangler en til at skrive teksten og Hanna, der ved at Linda er journalist siger straks at hun skal gøre det. 
Johan og Linda arbejder sammen og ender selvfølgelig også i seng sammen. Og dagen efter ender en artikel i aviserne som Linda har skrevet om Hanna og det pres der er fra hendes far. Men Linda har ikke sendt den af sted, eller har hun? Det kan hun pludselig ikke huske.
Om det er Linda eller en helt anden person der har sendt denne artikel vil jeg ikke komme ind på. Kan kun sige alt ender lykkeligt og hun ender i London med nyt job.

Det er en sød historie, men jeg blev slet ikke fanget af historien og derfor kan jeg også kun give 3 ❤️❤️❤️. Der sker for mange ting på kort tid og jeg synes Linda er for svag og for lang tid om at slå på med Frank, og jeg forstår ham simpelthen ikke.  


Tak til Palatium Books for dette anmeldereksemplar 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar