fredag den 17. april 2020

Anmeldelse: Under Mælkevejens stjerner af Camilla Davidsson

Denne anmeldelse er for forlaget Palatium books




·         Titel: Under Mælkevejens stjerner
·         Serie: Emma #1
·         Forfatter: Camilla Davidsson
·         Sprog: Dansk
·         Antal sider: 283
·         Originalsprog: Svensk
·         Originaltitel: Under Vintergatans alla stjärnor
·         Forlag: Palatium books
·         Oversætter: Claus Lund Rosenkilde
·         Udkom på dansk: 2019
·         Læst: April 2020
·         Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤


Om bogen:

Udmattet flygter Emma fra sit karrierejob i Stockholm for at søge lykken i London. Der bor Eric, amerikaneren hun er forelsket i. Forholdet bliver lidenskabeligt, men udvikler sig ikke som hun havde forestillet sig. 

Tilfældigt hører hun om en tusind år gammel pilgrimsrute i Spanien, og hun indser, at det er lige hvad hun behøver for at rydde op i sit liv. 

Med sine gamle træningssko og en rygsæk pakket med lidt af hvert, begiver hun sig ud på en 800 kilometer lang vandring mod Santiago de Compostela - midt i den spanske sommer.

De lange dage til fods tvinger hende til at konfrontere sig med sin fortid. Undervejs møder hun en række farverige personer fra alle verdens hjørner og uventede venskaber opstår. 

Vandringen udvikler sig til en omvæltende rejse, som får hende til at sætte spørgsmål ved sine livsvalg og alt det hun tror på.



Min vurdering:

Hvad gør når man bukker under for stress og man indleder et lidenskabeligt forhold til en mand der bor i en anden by, i et andet land? Emma vælger at rejse til London for at se mere til Eric, men den er han ikke helt med på. Så nu står hun der med håret i postkassen.

Emma hører fra andre om en pilgrimsvandring på mange hundrede kilometer og beslutter sig for at det er det hun skal. Så uden at vide ret meget pakker hun sit liv ned og rejser til Sydfrankrig for at vandre den ældgamle Camino.

Gennem hendes vandring møder hun en masse nye og spændende mennesker, og mange bliver hendes nye venner.

En dejlig, velskrevet og livsbekræftende historie, jeg varmt vil anbefale. Jeg uden tvivl giver fem  ud af fem ❤️❤️❤️❤️❤.  


Tak til Palatium books for dette anmeldereksemplar

Ingen kommentarer:

Send en kommentar