lørdag den 31. oktober 2020

Anmeldelse: Fortabt i sommer af L. Sherman



·                 Titel: Fortabt i sommer

·                 Forfatter: L. Sherman

·                 Serie: Fortabt i Aarhus #2,5 

·                 Sprog: Dansk

·                 Genre: Erotisk

·                 Forlag: Nelumbo

·                 Udgivelsesår: 2020

·                 Læst: 2020

·                 Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️

 

 

Om bogen:

Det er sommer, sol og weekend i Aarhus, og sikke en sommer vores venner skal have.
Hvis du er til lækker stemning, så tag med vores venner, Line og Thomas på tur hjem til Aarhus. Denne juli holder de ikke ferie, men arbejder. Dog er det aldrig kedeligt hjemme hos vores hovedpersoner fra Fortabt i Os. Line har nemlig en fantasi, som indtil nu ikke har været andet end en drøm, men da hun lufter den for sin mand, bliver han ikke afskrækket.

Det bliver varmt i Aarhus i år i mere end en forstand.

Kom med til smilets by, hvor der er sol, strand og fest, samt masser af lyst og begær.
Vi mødte parret i Fortabt i Os, første bog i Fortabt i Aarhus-serien. Novellen kan læses og høres uden at have læst de andre bøger i serien først, men man kan med fordel læse eller lytte til Fortabt i Os og få Line og Thomas fra venner til kærester historie helt fra begyndelsen.

 

Min vurdering:

Fortabt i Sommer, er en lille novelle om Thomas og Line fra Fortabt i os. De har et fantastisk forhold og en dag falder snakken om at være mere end de to i sengen. Hurtigt får de oprettet sig på en chat. En ung fyr er hurtigt til at skrive til ham.

De mødes på et hotel. Den unge mand er ikke ringere end Frederik, hvem vi mødte i Du Var Min. Han er den yngste søn af Victor, der er en af hovedpersonerne i Du Var Min.

Beskrivelserne i denne bog gør glæden ved at læse novellen endnu større. Og er der noget bedre end at læse om sol, sommer, hygge og sex? Nej, derfor sender jeg min anmeldelse af sted med fem hede, hotte og varme ️ ud af fem.

Håber vi snart hører mere til vores venner i Fortabt serien

Ingen kommentarer:

Send en kommentar