lørdag den 31. oktober 2020

Anmeldelse: Blodets mørke bånd af Kis Baadsgaard

 


·                           Titel: Blodets mørke bånd

·                           Serie: #3 i Mama McGees drenge

·                           Forfatter: Kis Baadsgaard   

·                           Sprog: Dansk

·                           Genre: Erotisk

·                           Forlag: Baadsgaard Books

·                           Udgivelsesår: 2020

·                           Læst: 2020

·                           Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️

 

 

Om bogen

Ask Gabriel har aldrig haft svært ved at finde selskab til natten, men kun én gang og aldrig i egen seng.

Under Gee og Vics bryllup møder han en kvinde med et gyldent blik, der gør ham rundt på gulvet.

Ask flygter fra Viborg, men indser hurtigt problemerne følger efter, nødsaget tager han sit liv op til revision og udformer en plan.

Han finder kvinden med de gyldne øjne, men kan hun se den mand, han så desperat skjuler? Er Asks fortid så mørk, at han nægter at overgive kontrollen?

 Blodets mørke bånd er tredje bog i Mama McGees Drenge

 

Min vurdering:

Årh Ask, din skønne playboy.

Ask har altid et rapt svar klar, og han er ikke bange for at provokere vennerne. Jeg er vild med den måde han tager Maggie til sig og det er så tydeligt at han ser hende som en søster.

Ask har altid en eller to varme kroppe at varme sig med i sengen, men en af hans regler er at de aldrig er i hans seng. Og han kan få hver en kvinde han vil, lige ind til den dag han møder Mia.

Mia lader sig ikke fortrylle af hans platte scorereplikker eller hans charme. Mia har ikke nemt ved at stole på andre, hun har en mørk fortid og en datter at beskytte, men langsom får Ask pillet ved skjoldet og Mia sænker det.

At se Ask forandre sig på den måde han gør i løbet af bogen, er fantastisk at være vidne til. Kis formår at holde en fanget og hendes beskrivelse af Ask er så livlige at jeg som læser skulle tro det er et familiemedlem hun fortæller om.

Ask er en player, men Mia er en viljestærk kvinde, der ved, hvordan en mand som Ask skal føres. Og med den sætning vil jeg sende deres historie videre med fem hotte og sexede ud af fem.

Nu er der kun til bage at vente på Tristans historie og den vil jeg glæde mig til. Tristan er en mand med få ord, glæder mig til at dykke ned i hans historie. Og om han finder kvinden eller må se på fra sidelinjen hvordan de tre andre kommer på plads med deres familie, det må tiden vise.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar