fredag den 23. oktober 2020

Anmeldelse: Vinterbryllup af Sarah Morgan

 


·                     Titel: Vinterbryllup
·                     Forfatter: Sarah Morgan
·                     Sprog: Dansk
·                     Antal sider: 347
·                     Genre: Roman
·                     Originalsprog: Engelsk
·                     Originaltitel: A Wedding in December
·                     Forlag: HarperCollins
·                     Oversætter: Julie Scheving
·                     Udkom på dansk: 2020
·                     Læst: Oktober 2020
·                     Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️

 

Om bogen:

I Aspens snedækkede landskab samles familien White ved den yngste datter Rosies julebryllup.

De først ankomne gæster er brudens forældre, Maggie og Nick. Deres datters bryllup er en lykkelig begivenhed, som de glæder sig til at fejre, men de bærer på en hemmelighed; de står nemlig selv på kanten af skilsmisse. Efter at have levet hver for sig det seneste halve år er det sidste, de har brug for, at være indespærret sammen i et uimodståeligt, romantisk vintereventyr.

Rosies storesøster Katie gruer også for det kommende bryllup. Katie er bekymret for, at hendes impulsive, godhjertede søster er ved at begå en stor fejltagelse, og derfor er hun fast besluttet på at redde Rosie fra sig selv. Hvis bare den irriterende flotte forlover, Jordan, ville lade være med at gå i vejen …

Bruden Rosie elsker sin forlovede højt, men alligevel har hun fået kolde fødder. Men alle gæsterne er jo ankommet, så hvordan skulle hun kunne fortælle dem, at hun er kommet i tvivl? Mens den store dag nærmer sig med hastige skridt og følelserne står på højkant, bliver denne jul én, familien White aldrig vil glemme.

 

Min vurdering:

Endnu en gang har jeg fornøjelsen af at læse og anmelde en bog af Sarah Morgan.

Jeg er vild med forsiden, du er slet ikke i tvivl om at der er vinter, jul og kærlighed med i denne bog. Jeg er vild med farverne.

Vi følger tre kvinder, Maggie der er mor til, Katie (storesøster) og Rosie.

De er tre kvinder med tre vidt forskellige romantiske forhold. Maggie og Nicks er på randen af at slutte, Katie har et ikke eksisterende forhold og er faktisk slet ikke interesseret i et og slut har vi Rosie, med et blomstrende og nyt forhold.

Men som altid sker der ændring og langsomt mærker de selv at tingene ændrer sig. Sarah Morgan har virkelig formået at beskrive hvordan disse tre kvinder håndterer deres følelser, der følger med disse ændringer.

Som altid blev jeg med det samme suget ind i historien og underholdt lige til sidste side. Vinterbryllup har alt, hvad jeg elsker, i en god roman: romantik, charme, komedie og endda følelser. Jeg kan varmt anbefale denne historie og sender den af sted med fem ❤️❤️❤️❤️❤️ ud af fem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar