tirsdag den 3. december 2019

Anmeldelse: Et rigtigt håndværkertilbud af Carey Heywood


Denne anmeldelse er for Palatium Books.



  • Titel: Et rigtigt håndværker tilbud
  • Serie: Woodlake #1
  • Forfatter: Carey Heywood
  • Sprog: Dansk
  • Antal sider: 293
  • Genre: Roman
  • Originalsprog: Engelsk
  • Originaltitel: Fix Her Up
  • Forlag: Palatium books
  • Oversætter: Camilla Engkjær Laursen
  • Udkom på dansk: 2019
  • Læst: December 2019
  • Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️


Bagsiden af bogen:

Finley Reeves er de dårlige beslutningers dronning. Hun har netop været igennem en slem skilsmisse i Texas og har besluttet sig for at starte helt forfra. Hun vælger at begynder med at investere i et rigtigt håndværkertilbud, der har flere fejl og mangler end Titanic. Ovenikøbet ligger det i den anden ende af USA i Woodlake, New Hampshire. Hendes største fejltagelse er måske at indlade sig på projektet helt alene.

Entreprenøren Noah Thompson viser sig på hendes dørtrin som redningsmand og giver hende et tilbud, hun dårligt kan sige nej til. Noah er sexet, barsk og dygtig med sine hænder, hverken med håndværkertilbuddet eller med noget som helst andet. Med det har hun nu nok alligevel.

(En sjov og sexet fortælling, fra 17 år)


Min anmeldelse:

Finley er nyskilt og har taget en stor beslutning. Hun flytter fra den en ende af USA til den anden, da hun har forelsket sig i et hus, der skal renoveres. Huset har hun set på nettet og faldt for det med det samme. Hun efterlader sine bekymret forældre hjemme i Texas.

Noah, en entreprenør fra lokalområdet, bliver af sin søster, Abby, bedt om at tage kontakt til Finley for at tilbyde sin hjælp. Abby er den ejendomsmægler der solgte huset til Finley.
Da Noah ser Finley falder han pladask for hende og giver hende det tilbud hun ikke kan sige nej til.

I takt med de kommer gennem renoveringen bliver Finley dygtigere og dygtigere, og dermed tror mere og mere på sig selv.
Jeg som læser mærker tydeligt den store forvaltning der sker med hende gennem bogen. Hun er til at begynde med meget usikker og har svært ved at tro på sig selv, npgert Noath ser med det samme og gør hvad han kan for at styrke det via arbejdet med huset.
Finleys eksmand dukker selvfølgelig op, men her viser Noah virkelig hvad han føler for Finley.

Hele bogen igennem mærker man tydeligt hvor meget Noah holder på sig selv for ikke for tidligt at fortælle Finley om hans følelser for hende da han er bange for at skræmme hende væk.

Jeg kunne sagtens skrive en masse mere, men det ville ødelægge hele oplevelsen ved at læse Et rigtigt håndværkertilbud.

Jeg er altid klar når der kommer nyt fra Carey Heywood. Hun skriver fantastisk og denne bog er smuk, sjov, fantastisk og fængende. Jeg er vild med forsiden, og jeg vidste bare med det sammee, at når det er Carey Heywood der har skrevet den, vil jeg bestemt ikke fortryde og det gjorde jeg heller ikke. Ser allerede frem til den næste i serien Woodlake.

Jeg giver fem store og flotte ❤️❤️❤️❤️❤️ ud af fem for denne fantastiske og velskrevet bog.


Om forfatteren: 
New York Times og USA Today bestseller-forfatter med 21 bøger udgivet og mange flere på vej. 
Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre nogle gange bedårende børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.


  

Tak til Palatium books for dette anmeldereksemplar 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar