mandag den 13. maj 2019

Anmeldelse af Bedre

Denne anmeldelse er for Palatium Books


  • Titel: Bedre
  • Forfatter: Carey Heywood
  • Sprog: Dansk
  • Antal sider: 264
  • Originalsprog: Engelsk
  • Originaltitel: Better
  • Forlag: Palatium books
  • Oversætter: Rie Lund Rosenkilde
  • Udkommer: Juni 2019
  • Læst:  Maj 2019
  • Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️


Bagsiden af bogen

24-årig Aubrey Kline skal på jordomrejse, hvilket er fantastisk. Men Aubrey er nervøs. Det er egentligt hendes afdøde moster Allys idé at rejse jorden rundt. Men nu er det op til Aubrey at se de steder, hendes moster aldrig nåede at besøge, og få en god rejse på trods af sorgen. Og maske lære at stå på egne ben.


Adam Burke bor i New York og arbejder freelance som fotograf, men han lever for at rejse. Da han får muligheden for at få betalt en rejse rundt om Jorden, siger han ja med det samme. Det eneste problem er bare, at han skal ledsage Aubrey, og at han derfor ikke rejser alene denne gang.


De har ingen chance for at gemme sig for hinanden på turen, og Adams tendens til at være overbeskyttende irritere Aubrey grænseløst. Omvendt er Aubreys umodenhed svær at forstå for Adam. Vil deres førstehåndsindtryk være for stor en hindring, eller vinder sommerfuglene i maven, de stjålne blikke og tiltrækning?


Bedre giver mulighed for at lære at lære forfatteren Carey Heywood lidt mere at kende, da den er inspireret af hendes eget liv. Det er også en af de få bøger fra Carey Heywoods hånd, der ikke er den af en serie og kan læses uafhængigt.



Min anmeldelse:

Wow! endnu en fantastisk bog fra Carey Heywood. Kan man andet end at elske hendes bøger? Jeg kan ihvertfald ikke. 

Den her bog starter lige på og hårdt. Jeg græd, da Ally dødede, selvom man slet ikke var i tvivl om at det var den vej det gik. Og så jeg elskede den måde Carey Heywood havde beskrevet det på. 

Da mosteren blev syg for år tilbage var Aubrey ellers blevet optaget på Yale, men hun vælger at blive hjemme og gå på et lokalt college, så hun kan være så meget som muligt sammen med hendes moster. Der er ingen tvivl om at Aubrey og Ally er meget tætte. 
Da Allys testamente bliver læst op får Aubrey og hendes forældre et chok for det viser sig at Ally har en livsforsikring på 50.000 dollars og den arver Aubrey, Ally skriver at hun øsnker Aubrey bruger pengene på den Når-jeg-får-det-bedre-rejse Allys ellers selv skulle have været på når hun fik det brede. 
Ally giver Aubrey denne rejse, så hun kan komme ud og finde sig selv samt blive selstændig igen.

Aubrey og hendes mor får hurtigt planlagt turen og hendes far finder en rejsekammerat der kan tage med.
I starten er Aubrey meget i mod hendes rejsekammerat, men hurtigt finder hun ud af at hun er tiltrukket af ham. Det udvikler sig selvfølgelig og de ender med at dele seng resten af rejsen.

Jeg kan varmt anbefalde denne bog, og vil bare sig LÆS den.


Om forfatteren:

New York Times og USA Today bestseller-forfatter med 21 bøger udgivet og mange flere på vej. Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre nogle gange bedårende børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar