lørdag den 8. august 2020

Anmeldelse: Hjem til stjernerne af Carey Heywood

 Denne anmeldelse er for forlaget Palatium books



·                     Titel: Hjem til stjernerne

·                     Serie: Woodlake #3

·                     Forfatter: Carey Heywood

·                     Sprog: Dansk

·                     Antal sider: 310

·                     Genre: Roman

·                     Originalsprog: Engelsk

·                     Originaltitel: Fix My Fall

·                     Forlag: Palatium books

·                     Oversætter: Louise H. A. Trankjær

·                     Udkom på dansk: 2020

·                     Læst: August 2020

·                     Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️

 

  

Om bogen:

Hvad gør man, når ens hjem styrter i et jordfaldshul? Når man er Abby Thompson, kommer man sig hurtigt over det økonomiske og følelsesmæssige chok og begynder at lede eft er et nyt hus. Det er straks værre, at alle hendes brødre og veninder er i gang med at stifte familie. Abbys fritid går primært med at se anime sammen med sin kat, og hun føler sig udenfor.

Men så bliver hun hyret som ejendomsmægler til at inde et nyt hjem til Spencer, som hun har gået på high school med. Da Spencer Hill i sin tid flyttede fra Woodlake for at studere, var han bare en nørd, som ingen lagde mærke til – slet ikke Abby Thompson. Han er netop vendt tilbage for at arbejde som astronom på det lokale universitet og har i øvrigt udviklet sig til en smuk ung mand, som alle lægger mærke til – også Abby Thompson.

 

Kan Abby komme sig over sin følelse af mindreværd over, at Spencer er klogere end hende? Og kan Spencer slippe fortiden og frygten for, at pigen, som han var forelsket i, da de gik i high school, stadig er uopnåelig?

 

Hjem til stjernerne er tredje bind i Woodlake-serien om Thompson-familien. I første bind, Et rigtigt håndværkertilbud, mødte vi Finley og Noah Thompson. I andet bind, Der går altid et tog til New York, mødte vi Paige og Asher Thompson. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

(En sød, sjov og sexet fortælling, fra 17 år).


Min vurdering:

Endnu en gang bringes vi tilbage til Woodlake, denne gang er det lillesøster Abby Thompsons historie vi får, og jeg er vild med den.

Det er ikke nogen hemlighed at Carey Heywood er en af mine ynglinsforfattere, og jeg ser altid frem ti at læse hendes historie og denne gang var bedste endnu en fantastisk oplevelse.

Abby må flygte fra sit hjem, da det, mens hun er i det sammen med hendes never og niece, styrer i et jordfaldshul. Heldigvis sker der ikke familien noget, men Abby står nu uden tag over hovedet.

Spencer Hill der grundet nyt arbejde flytter tilbage til Woodlake, må han midlertidigt flytte ind i sine forældres kælder. Og eftersom Abby er ejendomsmægler, bliver hun hurtigt sat på til at finde Spencer et hus og ja, sød musik opstår.

Jeg er vild med Thompson familien, de er sådan en familie alle ville elske at vokse op i. Kærlige forældre, fire ældre brødre der i den passer på deres lillesøster samt sammenhold.

Jeg er vild med den måde Carey får fanget en ind i historien fra begyndelsen af. Jeg kan varmt anbefale Hjem til stjernerne og vil uden tvivl give den fem ❤️❤️❤️❤️❤️ ud af fem.

Denne bog er sød, sjov, familiær, hurtig at læse og fanger en med det samme. Man behøver ikke at læse denne serie i rækkefølge, men jeg ville dog anbefale at man gør det, da der ellers vil mangle lidt forhistorie fra de andre. Ser frem til den næste i serien der kommer til at handle om Gideon, familien player.

#hjemtilstjernerne #fixmyfall @careylolo #careyheywood @palatiumbooks #palatiumbooks


Ingen kommentarer:

Send en kommentar