fredag den 1. november 2019

Anmeldelse: Begynderheld af Kate Clayborn

Denne anmeldelse er for Flamingobooks



  • Titel: Begynderheld
  • Serie: #1 i A Chance og a Lifetime-serien
  • Forfatter: Kate Clayborn
  • Sprog: Dansk
  • Antal sider: 314
  • Genre: Romance
  • Originalsprog: Engelsk
  • Originaltitel: Beginner´s Luck
  • Forlag: Flamingo
  • Oversætter: Sarah Louise Pedersen
  • Udkom: 2019
  • Læst: Oktober 2019
  • Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️

Bagsiden af bogen:

Kit Averin er alt andet end en spillefugl, alligevel har hun lige vundet flere millioner i lotto sammen med sine bedste veninder, Zoe og Greer - Til daglig er hun naturvidenskabelig akademiker med et stabilt job på det lokale universitet - og stabilitet er Kits primære mål i livet.

Ben Tucker bliver noget overrasket, da han finder ud af, at den naturvidenskabelige akademiker, han skal rekruttere til Beaumont Materials er en ung kvinde - og endda en smuk og særdeles skarpsindig en af slagsen. At overtale hende til at tage det vellønnede job, viser sig at være sværere, end han havde forventet.

Begynderheld er en historie om den lidt nørdede Kit, hendes tætte forhold til veninderne og ikke mindst mødet med Ben, der slår gnister i mere end en forstand.

Begynderheld er første bind i A Chance of a Lifetime-serien.


Min anmeldelse:

Hvad gør man når man pludselig vinder den store gevinst? Vi har alle nogle ideer om hvad vi ville gøre, men når det kommer til stykket gør vi det så?

"Jeg ville beholde mit job," sagde Kit.
"Det ved vi godt, søde," sagde Greer og klappede Kit kærlig på armen.
Sådan lyder en af sætningerne fra bogen, hvor de tre veninder, Kit, Zoe og Greer, sidder og snakker om hvad de ville gøre hvis de vandt den helt store gevinst. 
Kit elsker sit job også selv om alt er nedslidt og ved at falde fra hinanden. Intet kan få hende til at skifte mening om sit job.

Kit drømme om sit eget hus, køber et der er så faldefærdigt at det næsten ikke kan betale sig, men hun elsker det og elsker at være med til at renovere det.

Ben er hjemme for at pleje sin far, der er kommet til skade og bliver overrumplet af sin kollega og ven om at tage kontakt til den her naturvidenskabelig akademiker og tilbyde personen et job. Ben bliver i den grad overrasket over det er en kvinde, og får virkelig lavet en brøler ved første møde. Han gør alt for at rette op på det. men Kit står fast.

Kit og Ben ender selvfølgelig ud i en hed affære, men hvad sker der når det er tid til at Ben skal rejse? Læs bogen og find dit svar på det og meget mere.

Begynderheld er en sød og medrivende fortælling om venskaber, kærligehed, job og penge. Jeg sender mine varmeste anbefalinger af sted med denne bog og giver den fem flotte ❤️❤️❤️❤️❤️ ud af fem. 


Om forfatteren:

Kate Clayborn bor i Virgina i USA, hvor hun bruger al sin fritid på at læse og tale og litteratur, foruden at skrive selv. Hun har ligesom Kit i Begynderheld en ph.d. og har også selv istandsat sit hus. De historier, hun elsker at skrive, er dem, hvor folk klukker af latter undervejs og sukker lettet - historier om stærke, intelligente kvinder, der møder verden side om side med deres gode veninder og mænd, der elsker dem, for de fantastiske skabninger de er.


Tak til Flamingo for dette anmeldereksemplar 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar