fredag den 22. november 2019

Anmeldelse: Held i uheld af Kate Clayborn

Denne anmeldelse er for Flamingobooks



  • Titel: Held i uheld
  • Serie: #2 i A Chance og a Lifetime-serien.
  • Forfatter: Kate Clayborn
  • Sprog: Dansk
  • Antal sider: 313
  • Genre: Romance
  • Originalsprog: Engelsk
  • Originaltitel: Luke of the Draw
  • Forlag: Flamingo
  • Oversætter: Sarah Louise Pedersen
  • Udkom på dansk: 2019
  • Læst: November 2019
  • Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️


Bagsiden af bogen:

 Da Zoe Ferris vinder i lotteriet, siger hun op. Hun er led og ked af jobbet som skruppelløs virksomhedsadvokat, og tynget af dårlig samvittighed beslutter hun sig for at råde bod, så godt hun kan.

Zoe er især ked af den måde, hendes firma behandlede O´Leary-familien på, da en af familiens sønner døde, men hun finder hurtigt ud af, at den reserverede Aiden O´Leary ikke har brug for - eller ønsker - hendes undskyldning. Der er til gengæld noget helt andet, hun kan hjælpe ham med.

Aiden ved, at det er skørt at spørge sin families værste fjende om at spille sin falske forlovede. Med det er, hvad han har brug for, hvis han skal gøre sig håb om at kunne overtage den lejr, som han vil købe til minde om sin afdøde bror. Hvad Aiden ikke forventede var, at Zoe også ville være sjov og hjertevarm, og at de ville bliver tiltrukket af hinanden. Inden længe går det op for ham, at han er ved at falde for den kvinde, han havde svoret aldrig at tilgive.

Min anmeldelse:

Endnu en gang er vi tilbage hos lottovinderne, Kit, Zoe og Greer, og denne gang er det Zoes historie vi får.

Zoe er i gang med at tage sit liv op til overvejelse og har på en feelgood-livsstilsside fundet den her ide om at lave et syltetøjsglas om til en krukke hvor hun skal lægge sedler i med ting hun er taknemlige over, og når hun så har en dag hvor hun er nede skal hun trække en seddel og læse hvad der står hun har været taknemlige over, men sådan er Zoe ikke. Hun vælger at lave den om til en skyldkrukke. Hvori hun skal lægge sedler i med ting hun føler skyld over.

En dag trækker hun en seddel op af krukken med navnene Robert og Kathleen O´Leary og lige de navne er ikke noget hun er stolt af. Som et led af hendes arbejde som virksomhedsadvokat har hun benhårdt lavet nogle forhandlinger og aftaler hun ikke er stolt af. Men efter hun har vundet pengene i lotteriet, valgte hun at sige sit job op og ja nu sidder hun der med sedlen i hånden. Hun vælger at tage hen til huset hvor familien bor. Hun får sig dog noget af et chok for det er ikke Robert og Kathleen der bor der, men til gengæld deres anden søn, Aiden.
Han er mildest talt ikke begejstret for at se hende. Zoe ender med at besvime der midt i hans indkørelse, om det er af flovhed eller manglende madindtag, vil jeg lade stå åben.

Aiden, der er paramediciner, får hende ind i huset og da hun kommer til sig selv, får hun langt om længe fortalt hvorfor hun er der.
Zoe vil gøre alt for at få tilgivelse og forståelse for at det hun gjorde, ikke var personligt, men en del af hendes job.

Pludselig flyver ordene "gift dig med mig" ud af munden på Aiden. Han forklarer at han ønsker at købe den lejr, han og hans afdøde bror har brugt mange somre i og ombygge den. Zoe indvilliger i at spille hans forlovet og at dette betyder, de skal bruge seks weekender i lejren, for at møde de andre der også ønsker at købe lejren og for at høre, hvad de andre har af planer med den.

Zoe og Aiden ender selvfølgelig med at falde pladask for hinanden, men i begyndelsen er aftalen at det kun er i lejren de udforsker hinanden, men hurtigt finder de ud af at de ikke kan holde sig fra hinanden.

Den dag Aiden skal fremlægge sin plan for lejren møder hans mor op, hvilket ikke lige var med i planen, da hun intet kender til at Aiden og Zoe har "forlovet" sig…

Jeg er vild med Zoe og Aiden, de klæder hinanden, han er den meget stille type og hun er udadvendt. Men de komplementerer hinanden rigtig godt og Zoe får Aiden til at åbne sig mere og mere over for alle andre. 

Jeg elsker at Zoe uden at have en nødplan har sagt sit job op og tager dagen som den kommer. Hun havde ellers de store planer om at rejse, men da det kom til stykket, vidste hun alligevel ikke hvor hun ville hen og om det nu også var det hun ville. 

Jeg havde glædet mig til at læse denne efter at havde læst Begynderheld og jeg vil sige at den bestemt ikke skuffede. Den er fyldt med humor, venskaber, glæder og sorg. Alt sammen skrevet ind i en sød og (k)ærlig kærlighedshistorie. Og jeg ser allerede frem til at læse den sidste i serien om Greer.

Jeg vil varmt anbefale denne serie og man kan sagtens læse den hvert for sig, men for at fange essensen i historien vil jeg anbefale at den læses i rækkefølge. Jeg giver denne bog fem flotte ❤️❤️❤️❤️❤️ ud af fem. Jeg var fanget allerede fra jeg læse bagsideteksten. Har du brug for en sød og hurtig kærlighedshistorie er denne et godt valg.


Om forfatteren:

Kate Clayborn bor i Virgina i USA, hvor hun bruger al sin fritid på at læse og tale og litteratur, foruden at skrive selv. Hun har ligesom Kit i Begynderheld en ph.d. og har også selv istandsat sit hus. De historier, hun elsker at skrive, er dem, hvor folk klukker af latter undervejs og sukker lettet - historier om stærke, intelligente kvinder, der møder verden side om side med deres gode veninder og mænd, der elsker dem, for de fantastiske skabninger de er.



Tak til Flamingo for dette anmeldereksemplar 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar