fredag den 8. november 2019

Anmeldelse: Vintersøstre af Sarah Morgan

Denne anmeldelse er for forlaget HarperCollins



  • Titel: Vintersøstre
  • Forfatter: Sarah Morgan
  • Sprog: Dansk
  • Antal sider: 383
  • Genre: Roman
  • Originalsprog: Engelsk
  • Originaltitel: The Christmas Sisters 
  • Forlag: HarperCollins
  • Oversætter: Julie Scheving
  • Udkom: 2019
  • Læst: November 2019
  • Bedømmelse: ❤️❤️❤️❤️❤️

Bagsiden af bogen:

I Skotlands snedækkede højland drømmer Suzanne McBride om den perfekte, hyggelig jul. Hendes voksne, adopterede døtre er på vej hjem på juleferie, og hun glæder sig voldsomt til at se dem. Men julefreden får svære kår i den lille familie ...

Arbejdsnarkomanen Hannah ved, at hun ikke kan vikle sig udenom at tilbringe ferien med sin familie for andet år i træk. Men denne gang er det ikke den kvælende fornemmelse af familie, der plager hende -  det er den livsomvæltende hemmelighed, hun gemmer på. Beth elsker at gå hjemme med sine to børn, men hun savner kontakt med voksne mennesker og sit gamle job, og nu har hun brug for, at der er en, der fortæller hende, at hun ikke er en stor, fed egoist af den grund.
Posy er den søster, som ikke flyttede væk, og hendes familie er afhængig af, at hun bliver, men er det nu også det bedste liv for hende selv? Burde hun ikke få mere ud af sit liv? For eksempel ham den nye, lækre nabo, Luke ...

Mens Suzannes drømme om den perfekte McBride-jul efterhånden minder mere om et mareridt, indser hun, at familien må rykke tættere sammen - og måske også begynde at tale sammen om, hvad der egentlig skete en barsk vinterdag for så mange år siden ...



Min anmeldelse:

Julen nærmer sig og Suzanne er ved at gå i panik, da hun ikke tror hun kan nå at få styr på alle forberedelserne inden den store familiejul. Hendes mand, Stewart, gør alt hvad han kan for at fortælle hende at hun burde sætte sine standarter ned, men Suzanne hører slet ikke efter. Og det er så tydeligt hele vejen igennem, hvor stor deres kærlighed til hinanden er, samt jeg som læser heller ikke er i tvivl om at de aldrig har fortrudt den dag de sagde ja til at adopterede Hannah, Beth og Posy.

Hannah bor og arbejder i New York, hun elsker sit arbejde og arbejde tit til meget sent. Hun har indledt et forhold til en af hendes kollegaer, Adam. Hun begynder så småt at indse at med Adam har hun forandret sig. Men da mistanken om en mulig graviditet skræmmer livet af Hannah, gør hun hvad hun finder mest trygt. Hun flygter hjem til Skotland og forlader Adam i den tro at Hannas søster er slemt syg. 
En dag er Hannah i bad og Posy er tilfældig inde på hendes værelse, da mobilen ringer. HUn tager den og inden hun ser sig om har hun forslået Adam, at han skal komme. Hvilket han gør. Dette bliver ikke modtaget så godt af Hannah. Hvilket ender med at Adam tager af sted for at rejse hjem til New York igen.

Beth, bor med mand og børn i New York og en dag bliver hun ringet op af et rekrutteringsfirma, der glad fortæller at hendes gamle chef gerne vil have hende tilbage. Dette sætter en helt masse tanker i gang hos Beth.
En dag får hun endelig mulighed for at snakke med hendes mand, Jason, om det og alt begynder også rigtig godt. Beth tror de er enige om tingene. Lige ind til det går op for Beth, at Jason snakker om at få et tredje barn, men Beth taler om at begynde at arbejde igen. Dette udvikler sig til et skænderi, der får Beth til at forlade mand og børn for at rejse tidligere hjem til Skotland.

Posy, familiens lillesøster, en pige med fuld fart på. Hun arbejder i bjergredningstjenesten og hun elsker det. Hun bor på høloftet, der er opbygget til en lille lejlighed, og laden har de renoveret om til en lejlighed, her har Luke lejet sig ind for at skrive en bog. Selvfølgelig ender det med en affære mellem Posy og Luke, men da de finder ud af hvem Luke er, skal Posy tage op med sig selv om hun skal slippe ham eller beholde ham.

Jeg kunne sagtens skrive en helt masse mere, men det ville ødelægge læseoplevelsen for andre. Jeg kan dog godt røbe, at Hannah gennemgår en stor forandring og det er virkelig godt skrevet. Alle karakterene er godt beskrevet og jeg er vild med dem alle. De har alle noget der har fanget mig.

Jeg er vild med denne bog, den fangede mig med det samme og jeg vidste bare med det samme at den var god og derfor har jeg været længe om at læse den, da jeg slet ikke havde lyst til at slippe den. Hele vejen igennem bogen skifter vi mellem at følge Suzanne, Hannah, Beth og Posy, og det har været fantastisk, at kunne følge deres tanker og følelser. 

Jeg giver fem meget store ud ❤️❤️❤️❤️❤️ af fem for denne fantastiske og søde julehistorie og sender mine varmeste anbefalinger videre. Jeg overvejet at skifte hjerterne ud med juletræer, men nej man siger julen er hjerternes fest og det må jeg i den grad sige ja til efter at have læst denne historie.


Om forfatteren:

Bestsellerforfatteren Sarah Morgan skriver romantiske historier om moderne kvinder og mænd, og hendes fans elsker dem for deres varme og humor. Hun har solgt mere end 16 millioner bøger på knapt 30 forskellige sprog. Sarah bor lidt udenfor London sammen med sin familie.




Tak til HarperCollings for dette anmeldereksemplar 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar